SaYe DEnGan Si Dia

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 29, 2014

Akhir 2014 ^_^, T_T

Assalamualaikum.... hai sume.. da lama sngat tak update blog nie kan.. ALHAMDULLILAH tinggal beberapa hari je lagi untuk masuk tahun baru 2015 kan... hari nie da 29 DECEMBER 2015 syukur sngt ALLAH masih memberi kesempatan untuk kita hidup di dunia , semoga kita semua diberikan kesempatan untuk mencari REDHA Allah S.W.T ... Mudahan Ameen...

Ok Balik Pada Tujuan Asal aku menulis Blog hari nie kesnya harinie FREE sikit hehehe, Setakat Ni kerja di ETM PRIMA SDN Alhamdullilah sume BERES... Mendesgn ape yang patut disettlekan... rasanya yang last aku degisn setakat hari nie design DIARY Untuk Syarikat air ( SATU ), hehehehe...

Kalau ikot asal aku untuk tahun 2014 nie... aku ade 3 IMPIAN yang agak BESAR pada aku sebenarnya hehehe.. xmolah share gan korang ape yg 3 tuh hehehe segan!! tapi ape pom Alhamdullilah ada yang da direalisasikan dan akan direalisasikan  sikit je lagi hehehe.. TUNGGUU..

Alhamdullilah TAHUN 2014 banyak kenangan MANIS dan PAHIT aku da lalui... dari aku jatuh sekarang aku da bangkit balik... Syukur sngt2... Semoga Bahagia akan mendatang IN SHA ALLAH...
Aku beryukur Allah uji aku sebab Allah Sayangkan aku... sehinggakan aku yang dulu lemah sekarang da bangun bersama kekuatan ...^_^

Ok sebenarnya pada saat nie 29 DECEMBER 2014 kat tempat aku dilanda musim banjir #BAH2014 yela dah masuk musim tengkujuhkan.... biasela.... ala mmg da biase sebenarnya musim hujan2 nie.... TAPI........TAHUN 2014 Sebenarnya tahun yang sngt LUAR BIASA hujannya... bumi kelantan terutamanya da banjir yang  HAMPIR LUMPUH ALLAHURABBI...... setakat hari nie kalau tak silap aku, mangsa banjir hampir dah mencecah 150k +/- ( itu di kelantan sahaja) SUBHANALLAH angka yang sangat besar !.. SEMOGA ALLAH MERINGANKAN BEBAN MEREKA... selaen kelantan, Terengganu,Pahang, Perak dan Kedah jugak turut sama dilanda banjir... Sedih sangatkan... Allahurabbi.... ( Banjir da hampir 2minggu da T_T) ...

Akhir kata dari aku korang semua yang terlibat dengan banjir tuh ... Semoga tabah dengan UJIAN yang ALLAH turunkan untuk orang2 yang sabar seperti korang... mudahan korang tergolong dalam kalangan orang2 yang diredhai oleh ALLAH S.W.T... In Sha Allah...Allah turunkan musibah nie sebenarnya BERHIKMAH... tengok je sekarang 1MALAYSIA bersatu membantu mangsa2 banjir... ALHAMDULLILAH... akhirkata semoga TAHUN 2015 adalah tahun kebangkitan untuk kita sama2 berjaya ...mudahan....

wallahua'lam ^_^



8 comments:

suryadi said...

Erm

suryadi said...

Tahniah awk.....

suryadi said...

Teringat awk

suryadi said...

Teringat awk

suryadi said...

Teringat awk

suryadi said...

Dah masuk 2016......

suryadi said...

Dah masuk 2016......

suryadi said...

Ramadan bakal menjelma.....saya mohon ampun dan kemaafan andai ada kesalahan yg saya lakukan tidak di maafkan oleh awak....hope awak idup bahagia dengan ilmu iman.....sy doakan awak bahagia di dunia n akhirat....mohon kemaafan dari saya.....